Не пропускайте възможността да се включите в някои от ежемесечните конкурси на списание "Моето бебе и аз". Моля, не забравяйте да посочите точния си адрес и телефон за връзка. Срокът за получаване на всички снимки и писма е 20-о число всеки месец. Очакваме ги на адрес: 1750 София, ул. "Димитър Моллов" 16, или на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Ако имате въпроси може да се свържете с нас на тел. 02 4218893.

13987524 1021839654590019 6442213943758677601 oНай-чаровна бременна
Ако сте бъдеща майка, разкажете ни повече за вашата бременност и съпътстващите я промени. Прибавете най-чаровната си снимка (с размер не по-малък от 800х600 пиксела), като не забравяте да напишете вашата възраст, адрес и телефон за връзка. Освен че ще споделите щастието си с многобройната читателска аудитория, ще получите подарък от Maternea и Бочко. Снимките ще бъдат публикувани в списанието и на страницата ни във Facebook. Очакваме писмата ви на адреса на редакцията или на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Моето раждане
Изпратете ни вашата история и снимка на адреса на редакцията или на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Най-интересния разказ ще бъде публикуван и награден от Hipp.

Семеен албум
Всяко семейство е отделна Вселена, която определя живота на най-ценното ни – децата. С рубриката "Семеен албум" ви предоставяме възможността да ни покажете вашия свят и най-запомнящите се моменти от него. Очакваме вашия фоторазказ на адреса на редакцията или на е-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Първи постижения
Включете се в рубриката, като ни изпратите някое ново постижение на вашето дете заедно с кратък коментар. Очакваме писмата ви на адреса на редакцията или на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Всеки месец трите избрани и публикувани деца получават награди комплект влажни кърпи Bebelan.

Ам-ам, ще стана голям
Покажете как яде и расте детето ви! Изпращайте снимки на адреса на редакцията или на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .  Всеки месец петте избрани и публикувани деца получават награди от Friso. В конкурса могат да участват само деца над 1 година.

Фотогалерия
Очакваме вашите снимки на тема "Най-чаровната усмивка" най-късно до 20-ти юни на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на адреса на редакцията. Селектираните от редакционния екип снимки ще бъдат включени в юнския брой на списанието и качени на страницата ни във Facebook. Те трябва да отговарят на следните условия: да са качествени, да са по темата и участника да не е бил публикуван в конкурса "Фотогалерия" в предишния брой. Снимката събрала най-много гласове от талона на с. 96 ще получи пакет от най-нежната двойка в прането - Persil Sensitive и Silan Sensitive.

 

300-250-1

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини