Baner 600x80
Вторник, 29 Август 2017 12:20

Surfhouse или свободата да правиш това, което обичаш


SURFПредставяме ви Емо и Вера, щастливите собственици на сърф училище Surfhouse на къмпинг „Градина"

Семейството
Семейство сме... откакто се помним. Имаме две страхотни момчета - Божидар на 12 и Теодор на 8 години. Избрахме начин на живот, който да прави нас и най-вече децата ни щастливи. Имаме ски и сноуборд училище и през зимата сме в планината, а лятото сме на брега на морето, имаме сърф училище, занимаваме се с обучение по уинд сърф и организираме летни сърф лагери за деца.

 

И двамата сме прекарвали летата с баби и дядовци на палатка, така че когато се събрахме, караваната беше първата ни обща покупка:)
За нас този начин на живот има само плюсове. Това ни дава свобода, връзка с природата и прави децата ни щастливи. Най-хубавото е, че семейството ни е заедно всяка минута - правим това, което обичаме, заедно.

Как възникна идеята за Surfhouse?
Идеята възникна, когато решихме да си направим собствено сърф училище. Да живеем далеч от сивия град поне за няколко месеца от годината, където децата ни да растат щастливо, необременени от градското ежедневие, да ходят по цял ден боси и да се научат да карат сърф. От друга страна, такъв тип дейност е естественото развитие на моята специалност - треньор по ветроходство и спортен аниматор в туризма. Започнахме от парче гол пясък, върху който построихме училището.

Surf1Кой търси услугите на Surfhouse? Какви са отзивите на децата?
Услугите ни се търсят както от туристи и почиващи на къмпинга, така и от родители, които желаят да запишат децата си на курсове по сърф или спортни сърф лагери. Децата или не искат да си тръгнат от лагера, или искат пак да дойдат и отново да покарат с инструктора, който им е станал приятел още с първото занимание.

Имате ли някакви ограничения – възраст, физически възможности на децата?
Ограничения обикновено няма, достатъчно е децата да са физически укрепнали и да разбират какво им обясняваш, а именно 4-5 годишни. Благодарение развитието на технологиите в днешно време и предпазните средства, екипировката за децата е съобразена с ръста, килограмите и физическите възможности за всяка една възраст. Това дава възможност и на най-малките да се качат на сърф, което е изключително важно, ако решат за в бъдеще да развиват уменията си в този изключително атрактивен и забавен спорт.

Какъв е летният ви график?
Започваме в края на май и продължаваме буквално до първия учебен ден.

Вечер има ли лагерен огън? Песни и танци?
Всяка вечер в лагера е различна. Децата имат разнообразие в игрите на брега на морето. Създават приятелства и играят игрите от нашето детство:)

Най-милото/вдъхновяващо нещо, което са ви казвали?
По усмивките на хората разбираме, че нямат думи да опишат преживените емоции.

Последна редакция Вторник, 29 Август 2017 12:39
blog comments powered by Disqus

miniland

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини