Baner 600x80
Петък, 29 Юли 2016 13:26

Дадох живот и получих живот - нов, различен, вдъхновяващ и прекрасен


th-598608457-1024x683Фантима Иванова e бивш мениджър бизнес развитие, експерт маркетинг и PR, дипломиран магистър по мениджмънт. Амбициозна и упорита жена с дългогодишен опит в областта на търговията, комуникацията и продажбите, подкрепена в начинанието си от своето семейство и приятели, вдъхновена от любимите същества. Майка, която обича да се смее и обожава своята 3-годишна дъщеря и нейния грижовен баща.


Освен това обича да пише и винаги е готова да измисля разни интересни HandMade неща - за подарък, за декорация и за детска игра.

Русокосото вдъхновение на Фантима
Дадох живот и получих живот - нов, различен, вдъхновяващ и прекрасен, защото всеки ден се оглеждам в очите на едно ангелче, което тича до мен. Русокосото мъниче, което отключи моя Handmade творчески потенциал, ме провокира да измислям забавни, увлекателни и креативни игри. Моята дъщеря е причината DecorraHandmade да се роди и да се превърне в успешен домашен бизнес проект.

Историята на Decorra започна преди около година, когато затворих вратата на офиса и тръгнах да търся своята мечта. Крачех бързо и смело, защото знаех, че там някъде в далечината ме чакаше тя. Прибрах се у дома, грабнах лист хартия и на един дъх запечатах своя креативен миг. Не пестих сили и време, често осъмвах, но завърших концепцията на DecorraHandmade. Начертах си план, поставих си задачите, намерих правилните хора и партньори за моята Decorra. Не се спрях пред нищо и постигнах желания резултат. Създадох един работещ HandMade бизнес проект, един модерен интернет магазин за подаръци и продукти ръчна изработка, който отразява моята творческа душа, радва много хора, пълен е с красота и креативни, развиващи играчки за деца.

DecorraHandmade се превърна в уютен магазин, а аз станах горд собственик на уеб сайт с атрактивна визия и бутикови подаръци и продукти, представени като готови решения, проектирани „Специално за теб!" – подарък, картичка и примерно послание за пожелание. Всичко на едно място, без усилия и губене на време, само на един клик разстояние. Опитът ме научи, че интерфейсът значи много и далеч не е всичко, затова заложих на уникалното авторско съдържание и разработване на нови, интересни и функционални продукти с дълготрайна употреба и положително въздействие. Създадох своите продуктови колекции DecorraLady – подаръци за жена, DecorraMen – идеи за мъже, Decorra Home – декорация за дома, Decorra Holiday – празнична тематична украса, и DecorraKids - играчки, креативни къщички, кукли, тихи книжки, меки играчки и кубчета от плат, аксесоари за бебета по време на път, за удобство и за игра у дома.

Пътят на идеите
Една от водещите продуктови категории на интернет магазина е „За детето", която представям като Колекция DecorraKids, част от която е Креативната къщичка с кукла и дъска за рисуване с тебешир - главен герой на моя разказ.

Всеки път, когато обмислям какво ново да творя, си задавам въпроса:
Какви са ползите и предимствата от това някой да има моя HandMade продукт, а за играчките е най-важна реакцията на моето дете.Поглеждайки назад във времето, си спомням как заедно с моята дъщеря нареждахме любимите плюшени играчки на пода върху гумените постелки пъзел, търкаляхме кубчета от плат и вдигахме врява до небесата. С тяхна помощ учехме буквите и заедно сричахме на глас. Беше още малко бебе и на гласните букви изричани от моята уста, сладко-сладко заспиваше, докато я люлеех на ръце. И повярвайте, трудът ми даде отличен резултат. Моята дъщеря беше на около 2 години, когато започна да показва всяка буква на любимите си същества, а месеци по-късно, аз се вдъхнових да променя нещо в креативната къщичка с кукла като идейно я доразвих и добавих нещо полезно и забавно, което да бъде удобно за игра, да може да се носи на рамо и в ръка, да приютява любимата кукла, но... най-вече да прилича на чантата на мама.

4009-DD-Decorra-Magicheska-kashta-skuklaЛюбимото изделие
Къщичката с кукла е интересна и забавна игра, но с времето установих, че ако не дава воля на въображението за самостоятелно занимание, много бързо омръзва или доскучава. Точно затова направих някои промени и подобрения - добавих фиба за малката собственичка на къщичката, втора рокля с дълъг ръкав, огледало сърце, в което да се оглежда куклата, след като бъде направена прическата, пластмасово мини гребенче, прозрачен джоб за гардероб и скрит джоб с еластична черна дъска за рисуване + комплект цветни тебешири. Така текстилната къщичка нямаше никакви възрастови бариери за ползване и стана още по-любим детски продукт за игра навън и у дома. В началото може да се ползва само куклата, после всички възможности на къщичката, с помощта на мама да се учат и пишат буквите с тебешир, а на финала вашето момиченце ще е готово за 100% самостоятелна и развиваща игра.
Креативната къщичка с кукла и дъска за рисуване е не само мой любим продукт, но и едно лично творческо предизвикателство. Един идеен проект, за който винаги разказвам разпалено, презентирам на базари и анимирано показвам на мами и малки дами. Къщичката е любима на децата, защото е вдъхновена от дете, плод е на много хендмейкърски труд и носи положителния заряд и любов на един утвърден творчески път!

Всички изделия и проекти на Decorra Handmade могат да бъдат видени на:

www.decorra.eu
facebook.com/decorra.eu/

Последна редакция Петък, 29 Юли 2016 13:53
blog comments powered by Disqus

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини