Baner 600x80
Четвъртък, 16 Януари 2014 16:12

Жена ражда четири бебета за една година


A7GEAW 2378638bСара заченала тризнаци само няколко седмици след първото си раждане

28-годишната Сара Уорд е направила две раждания в рамките на 12 месеца, като първо дава живот на едно, а после на три деца. Това станало възможно, след като младата британка заченала само няколко седмици след първото си раждане.

Сара и партньорът й Бен правили опити да се сдобият с дете в продължение на години. Когато младата жена успява да зачене, двойката е на седмото небе. Появата на първородния им син Фреди, ги кара да вземат решението, че искат още деца още в родилното отделение.

Започнали с опитите за второ бебе веднага след изписването на Сара. Тъй като малкият Фреди се родил след дълги опити, младото семейство не вярвало, че зачеване, и то на тризнаци, ще стане буквално "от раз".

Трите бебета трябва да се родят през март, когато синът им Фреди ще е само на девет месеца. "Това означава, че ще бъда майка на четири деца само за една година. Чувстваме се благословени", споделят щастливите родители.

Последният преглед при лекаря показва, че в коремчето на Сара растат две момченца и едно момиченце. Те вече имат избрани имена – Реджи, Стенли и Чарли.

"Ще имаме трима принцове и една принцеса. Семейството ще бъде пълно", заяви Сара пред медиите.

Последна редакция Вторник, 11 Февруари 2014 14:23
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини