Baner 600x80
Четвъртък, 21 Март 2013 10:38

Пролетна умора


proletna_umoraКогато в допълнение към грижите за малко дете прибавите и ефекта на дългата, мрачна зима, лесно може да посрещнете пролетта с напълно изтощени “батерии”. Повечето хора страдат от синдрома на пролетна умора след продължителните зимни месеци без слънце и още по-малко движение, дори и да не са ставали за нощно кърмене.

 

Има много и при това приятни начини да се отървете от зимната отпадналост и да “презаредите” организма си за пролетта. Доказано е, че енергията ви зависи от начина на живот, който водите. Колкото той е по-динамичен, толкова повече енергия ще произвежда организма ви. Ежедневната ви енергия зависи също и от външни влияния като начин на хранене, упражнения, стрес и отношението към тялото ви – дали се вслушвате в това, което то ви подсказва и до колко се съобразявате с нуждите му. Жизнеността не е даденост. Вие трябва да се научите какво ви дава повече енергия и да внимавате за всички онези неща, които я намаляват.
Последна редакция Петък, 22 Март 2013 11:09
blog comments powered by Disqus

miniland

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини