Baner 600x80
Вторник, 22 Януари 2013 15:04

Малки тайни на работещата майка


malki_tajni_na_rabotestata_majkaИзползвайте календара, той не е само красив аксесоар от стената
Колкото и да сте паметливи и мобилизирани, винаги може да стане така, че да забравите нещо, особено ако сте активна млада майка. Отбелязвайте ангажиментите си по дни и часове. Така няма опасност да пропуснете нещо важно.

Пoдгответе гардероба си за седмица напред
Мъжът ви ходи на работа в изпрани и изгладени дрехи и това е ваша заслуга, но на вас често ви се случва да пестите времето за собствената си подготовка. Затова подготвяйте дрехите, с които ще сте облечена, още през почивните дни. Същото можете да направите и за мъжа и детето си.

Разпределяйте задълженията
Защо вие да сте единствените длъжни да се разкъсвате между детската градина, работата и магазина. Опитайте се да разпределите задълженията така, че всеки член от семейството да има своите задължения.

 

 

Последна редакция Вторник, 22 Януари 2013 15:07
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини