Baner 600x80
Петък, 21 Декември 2012 11:05

Коледен елф... или просто мама


koleden_elf_ili_prosto_mamaМайката е тази, която планира празника, грижи се за спазването на традициите, украсява дома и избира всички подаръци. Точно като елф, с тази подробност, че без вълшебната му сила целият процес е малко изморителен. Как да ви останат сили да празнувате:

Приемете факта, че е невъзможно да направите всичко сама – намерете си помощник. Забравете перфекционизма и помнете, че най-важното е семейството ви да е щастливо и всички да се чувстват обичани.

Обърнете внимание и на външния вид, и на душевното си състояние. Няма такова нещо като изнервен, преуморен и крайно раздразнителен елф. В този смисъл, ако има някакъв проблем в семейните отношения (често вследствие на стреса), не очаквайте Коледата да го реши – направете го вие, и то колкото е възможно по-скоро преди празника (ако искате да има такъв).

Не забравяйте да купите подарък и за себе си. Сложете и него под елхата – изненадата ще е невероятна!

Спомнете си колко радост и любов е носел този празник за вас, преди да решите, че е синоним на думата „маратон”.

 

Последна редакция Петък, 21 Декември 2012 11:11
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини