Baner 600x80
Вторник, 02 Април 2013 12:50

Детето отказва да ходи на детска градина


deteto_otkazva_da_hodi_na_detska_gradinaНе е изключено детето упорито да отказва да ходи на детска градина. Проявете търпение: някои деца привикват към детската градина малко по-трудно. Опитайте се заедно с детето да разберете на какво се дължи това нежелание.

Причината може да бъде съвсем проста като например липса на интерес или скука. Понякога децата се страхуват от детската градина, защото биват често мъмрени или наказвани. В такива случаи се налага да поговорите с учителките. Промените в семейния живот също могат да бъдат причина за отказа: децата често пъти се чувстват нежелани, когато първите дни в детската градина съвпаднат с раждането на ново дете в семейството или развода на родителите му. Детето, което всяка сутрин плаче продължително и не иска да си играе с останалите деца, вероятно все още не е готово за детската градина. По-добре отложете детската градина с една година.
Последна редакция Вторник, 02 Април 2013 12:59
blog comments powered by Disqus

baner 300x300px

baner 300 300

baner300x300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини