Baner 600x80
Четвъртък, 20 Декември 2012 12:35

3 начина да забавлявате детето, когато сте вкъщи


3_nachina_da_zabavliavate_deteto_v_kusti1. Отидете „на къмпинг”
Направете палатка в стаята от столове и стари одеала. Вътре сложете меки играчки и книги, след това се настанете удобно в нея заедно с малчугана и се заемете с всички присъщи на такава почивка занимания.

2. Дайте живот на играчките
Щом детето се отегчи от къмпингуването, може да включите и меките играчки. Направете импровизиран куклен театър с тях – нека говорят по-между си със забавни гласове.

3. Играйте на „донеси куклата”
Тази игра е особено подходяща, ако детето ви все още не може да ходи и се придвижва пълзейки. Хвърлете плюшена играчка или топка на не много голямо разстояние от вас и накарайте детето да отиде и да я донесе, докато вие чакате и сте се настанали удобно в „палатката”. Ако детето ви е по-голямо може да хвърляте играчката и на по-далечно разстояние, според пространството в стаята.

 

 

Последна редакция Сряда, 30 Януари 2013 13:25
blog comments powered by Disqus

miniland

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини