Baner 600x80
Понеделник, 24 Март 2014 14:26

"Детска стая"


Detska staq"Детска стая" е втората от поредицата "Музика в книга", вдъхновена от оперната певица Ина Кънчева и реализирана от фондация "Културни перспективи", основана от нея. Целта на поредицата е да запознае децата с класическите музикални произведения и „Детска стая" е посветена на цикъла от 7 песни на Модест Мусоргски. Преводът на български е дело на Иван Тотоманов, а великолепните илюстрации – на Юлиян Табаков. Книгата е придружена от чуден диск с песните на Мусоргски в изпълнение на Ина Кънчева; включени са и оригиналните текстове на руски език, прочетени от Михаил Заимов.

Любопитно е и че заедно с книжката можете да си купите и играчки от лимитираната серия към изданието – изцяло ръчно изработените конче и кукла са точни реплики на играчките на двамата главни герои в „Детска стая". А чрез средствата от продажби "Детска стая" ще помогне на фондация „Искам бебе".

Ето какво казва за творението си екипът на "Културни перспективи":

„Създадохме този проект, за да изразим радостта си от децата! Децата, които са вече сред нас и тези, които призоваваме в най-съкровените си молитви да дойдат в нашия свят! Интерпретацията на този художествено-музикален етюд е израз на благодарност, че ние, възрастните, имаме безмерното щастие да се оглеждаме всеки миг в очите на децата. Каним всички да надникнат в един малък свят, а именно детската стая, където домакини са въображението и фантазията, и където добрината винаги тържествува!"

Цена: 25 лв.
Издава: "Културни перспективи"

Последна редакция Петък, 09 Май 2014 15:37
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини