Baner 600x80
Неделя, 23 Декември 2012 11:35

Домашни вълшебства


domashni_vulshebstvaСъществен елемент от „детската” Коледа е очакването на белобрадия старец. За да съхраните магията на Дядо Коледа, може би ще е добре да приведете повече „доказателства” за съществуването му - днешните деца не са така доверчиви, както сме свикнали.

• Традиционният подход е да накарате детето да остави чаша мляко и бисквитки на масата за среднощна почерпка на Дядо Коледа. За да ангажирате хлапето, можете предварително да направите бисквитките заедно (важно е да са цветни и приятни за окото, не е задължително да стават за консумация). На сутринта белобрадият старец ще е оставил благодарствена бележка.

• Още по-класически вариант е преоблеченият като Дядо Коледа татко, който се оставя да бъде „хванат” точно когато поставя подаръците под елхата - тук трябва да се има предвид, че „вълшебството” е възможно само при достатъчно малко дете и не повече от две поредни Коледи.

• Вероятно ще се изправите и пред „проблема с комина” - много малко от нас разполагат с подобно „устройство”. Можете да използвате концепцията на „магическите ключове” - Дядо Коледа влиза с тях в апартаментите, когато няма комини, през които да се промуши.

• Разбира се, детето ви може да намери и писмо от обожавания старец, който му дава конкретни съвети или го успокоява за конкретна ситуация или проблем. Особено актуално напоследък е и обаждането от Дядо Коледа, което в някои страни се предлага като платена услуга, но у нас все още е възможен само вариантът, в който вие или близък на семейството ви се обажда с характерния поздрав „Хо-хо-хо”.

 

 

Последна редакция Сряда, 19 Декември 2012 11:42
blog comments powered by Disqus

baner 300x300px

baner 300 300

baner300x300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини