Baner 600x80

Пораснало дете

porasnalo_dete

Научавайки детето си да мисли самò за себе си, не само обогатявате съзнанието и умението му да научава - вие му предлагате едно наистина вълнуващо бъдеще!

 

Сряда, 11 Октомври 2017 11:00

Децата и спортът 2

20170520 202522Представяме ви Емилия Крумова
Майстор на спорта по художествена гимнастика от 1989 г. Завършила НСА, степен магистър със специалност треньор по художествена гимнастика. Работи като треньор от 1994 година до сега към КХГ „Левски".

Кога започнахте да се занимавате със спорт?
Започнах да се занимавам с художествена гимнастика на 8 години. В залата ме заведе любовта към този спорт и любовта към изкуството. Харесваше ми спортът, стремежът към победа, състезанията, в същото време обичах и да рисувам. В художествената гимнастика открих и двете - сътворяваш красота спортувайки. А рисуването ми остана хоби.

Сряда, 27 Септември 2017 12:42

Емоциите при децата

emotionsДнес се ценят умения като работа в екип, сътрудничество, умения за общуване, за решаване на конфликти, за преговори, меки умения. Но кой ни учи на това? Няма час по общуване в училище, ако имаме късмет, в семейството ще се научим на тези умения. Доскоро изобщо не се говореше за емоции и за емоционална интелигентност. Вашата роля като родители е да научите децата на това.

Вторник, 26 Септември 2017 10:57

Как да насърчим детето да говори?

71bZ-GtKKeLИграта е най-подходящият начин да провокирате детето да говори. Тя му дава нужните знания, споделено време, защитена среда и партньор за общуване. Може да е съобразена с възрастовия период, в който се намира, и да му предложи разнообразие от теми и материали, с които да манипулира. Но не е достатъчно да му набавите много играчки, а трябва да ги споделите с него, за да му демонстрирате най-положителния модел, който да следва.

Periksa-asupan-makanan-dan-minuman-yang-amsuk-kedalam-tubuh-1024x683За да създадете здравословни хранителни навици у децата, е важно да имате редовни семейни хранения, да сервирате разнообразие от здравословни основни и междинни хранения, да сте ролеви модел, като самите вие се храните здравословно, да избягвате битките за храна и да включите децата в процеса на приготвяне на храната.

Сряда, 30 Август 2017 11:41

Имам ли гени на бърборко?

ВаEvgenyAtamanenkoжни ли са гените?
Генетично заложено е детето да говори. То е закодирано в ДНК на целия човешки род. Но кой ген отговаря точно за тази важна за обществото функция?

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини