Четвъртък, 07 Септември 2017 11:50

Заем срещу запис на заповед


5Никой от нас не е застрахован от изпадане във финансови затруднения. Става въпрос дори за невъзможност да си поемем текущите нужди. В такава ситуация може да бъде всеки. Какво правим в случая?

 Може да поискаме заем от банката. Често процедурата е дълга, изискваща попълване на много документация. Банковите институции искат да се застраховат и като изискване в договора е предоставяне на банков гарант- поръчител. Освен това друго условие е доказване на доход. Ако сте безработен, банката не е ваш вариант за получаване на финансови средства.

Често се допитваме до най-близките приятели за помощ. Не всеки има възможност да помогне обаче. Сумите, които могат да дадат са малки и недостатъчни.
Това не бива да ви обезсърчава, защото има още една последна „спирка" – фирмите за бързи кредити. Повечето гледат скептично на тях, но не са малко хората, които им се доверяват и не съжаляват нито за миг. Тези небанкови институции са готови да ви помогнат във всеки един момент. Как става това?

За да кандидатствате за бърз кредит, ви е нужна само валидна лична карта. Може да подадете онлайн заявка, да се обадите на посочени телефони или да посетите фирма на място.
Заем срещу запис на заповед е необременяващ начин да получите финансови средства. За него трябва клиентът да има добра кредитна история и да не дължи суми на други институции. Консултация с кредитен консултант ще ви помогне да намерите най-доброто решение за вас. Не се отказвайте, защото процентът на одобрените кредитоискатели, е изключително висок.

Заемът срещу запис на заповед е един предпочитан вариант от доста клиенти. В интернет пространството ще намерите информация за фирмите, предлагащи този вид кредит. Просто изберете вашата фирма и се свържете с нея , за да разберете как да кандидатствате за нужните финансови средства.

Източник: vsichki-krediti.com

Последна редакция Четвъртък, 07 Септември 2017 11:57
blog comments powered by Disqus

miniland

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини