Четвъртък, 07 Септември 2017 11:40

Покрив от битумни керемиди - устойчивост и дълготрайност


4Повечето от вас може би са запознати с качествата и предимствата на битумните керемиди. Покрив, изграден от този материал е почти неразрушим. Той е много здрав и издръжлив, а освен това изглежда много добре. Най-добро приложение битумните керемиди имат при покриви, които са с чупки или скосени. Силно се препоръчва изграждането на покрив от битумни керемиди за високи сгради.

Защо, защото, веднъж направен, този покрив няма да има нужда от ремонт дълги години. Което значи, че вие няма да рискувате живота и здравето си, качвайки се на високо. Битумните керемиди са много устойчиви и здрави. Те имат изключително бавен процес на стареене. Почти не се износват от въздействието навремето или от някакви механични въздействия. Битумните керемиди, също така, са вярното решение, ако сте решили да подмените старите керамични керемиди с нови. Вярно, че ще ви се наложи да направите някаква реконструкция на покрива. Но това се прави само веднъж и след поставянето на битумните керемиди, почти няма да се налага ремонт на покрива. И то за период поне от 40 години, това ви го казваме най-отговорно.

Ако по някакво стечение на обстоятелствата, се окаже че вашата покривна конструкция е не достатъчно здрава, за да поеме по-тежките керамични керемиди, то с битумните керемиди няма да има проблем, поради тяхното ниско тегло. И то, говорим за тегло, което е няколко пъти по-ниско. Ако един квадратен метър от покрива тежи 50 килограма с обикновени керемиди, то с битумни керемиди би тежал максимум 14 кг. Така, няма да ви се наложи да заздравявате допълнително носещата конструкция. Хем покрива ще бъде по-лек, хем - много по-здрав и устойчив на външни влияния.
Много е важно, домът, в който живеем, да бъде със здрав и качествен покрив. Битумните керемиди са наистина иновативен материал, който е подходящ за покрива и с който си гарантираме минимум проблеми.


Източник: remontira.bg

Последна редакция Четвъртък, 07 Септември 2017 11:49
blog comments powered by Disqus

miniland

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини