Четвъртък, 07 Септември 2017 11:31

Как да избегнете грешките при продажба на жилище


3Съществуват няколко често срещани грешки, които хората, продаващи къщата си допускат, но съществуват начини да се избягват. Има някои стратегически умни ходове, които можете да използвате, за да накарате един купувач да влезе през вратата и да си каже „Искам тази къща!". Една проста стъпка да се разбере какво иска купувачът е да се поставите на мястото му и да съзерцавате нуждите му.


Снимките обикновено са по-красноречиви от думите. Кликнете върху някои снимки с висока разделителна способност от най-забележителните аспекти на къщата. Тя ще ви помогне маркетинга на къщата ви да стане по най-добрия начин.

Преминаването към нова къща наистина може да ви донесе смесени чувства. От една страна, да почувствате вълнението от нанасянето в нов дом, а от друга страна, в съзнането ви нахлуват всички сантиментални спомени за сегашния ви дом, където сте пребивавали в продължение на толкова много години.
Но реалността е, че вие ще трябва да се изправите пред раздялата, така че защо да не го направите с толкова практичност, колкото е възможно и не приберете в чантата си най-високата сума за вашия дом? Има смисъл да излезете от ситуацията и да я погледнете отстрани, нали? Така че, не се оставяйте да допуснете някои от най-честите грешки, които трябва да избягвате при продажбата на вашия дом.

Една от основните грешки е пренебрегването на почистването и подреждането на дома.
Преди да дадете вашата къща за продажба на пазара, първото, което трябва да направите е цялостно прочистване от непотребните вещи от дома. Някои от тях наистина ще носят скъп спомен за миналото, но ако те нямат достатъчно модерен вид и не се свързват хармонично с останалата част от обзавеждането е по-добре да се освободите от тях, колкото и да ви е трудно. Ако вие сте купувач, дори и да знаете, че къщата ще се освободи, след като настоящия обитател се премести, трябва да представите къщата си във възможно най-добра форма.

Източник: Строителна компания zid-ko.com

Последна редакция Четвъртък, 07 Септември 2017 11:40
blog comments powered by Disqus

miniland

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини