Четвъртък, 07 Септември 2017 11:18

Какво не знаем за спалното бельо


2Спалното бельо не е просто аксесоар, а необходимост, без която не можем в спалнята. То може да включва различни компоненти от всякакви материи, различни размери и цветове. В магазините и в интернет има голямо разнообразие от спални комплекти. Ако сте решили да подарявате спално бельо на някой, но се губите в океана от много модели, в следващите редове ще се опитаме да направим избора ви по-лесен и да купите най-подходящият вариант.


Един спален комплект може коренно да промени обстановката в спалнята. Той често изразява нашата индивидуалност. Когато купуваме спално бельо, има някои неща, които е добре да знаем.

Не се изкушавайте от ниската цена. Защото това може да е за сметка на качеството. В магазините има комплекти от всякакви материи - изкуствени, естествени или пък смесени. Не се подлъгвайте по външния вид и по това че нещо е лъскаво, защото е твърде вероятно сънят ви с такъв комплект да не е качествен.
Ако сте лаик в областта на материите, направете консултация с продавачите. Памучен сатен, ранфорс, перкал - това са качествени платове. При покупка на такъв комплект ще намерите веднага разликата. Те са изцяло памучни и приятелски настроени към вашата кожа. Щях ще ви бъде уютно през зимата и прохладно през лятото. Памучният сатен и перкалът са малко по-скъпи от другите платове. Но те са материи с доста висока плътност. Спалното бельо от тези материи е много меко и същевременно здраво и устойчиво. По-евтин е ранфорсът, но с по-ниска плътност.

Евтини са и изкуствените платове. Те са доста плътни, но могат да ви запарят, когато спите.

Трябва да знаете за какъв размер спалня ще бъде комплекта, който купувате. В магазините се предлагат всякакви размери спално бельо. Един стандартен комплект включва долен и горен чаршаф с 2 калъфки за възглавници.

Пазарувайте смело в интернет. Вие, като потребители, сте защитени от българското законодателство. Винаги можете да замените или върнете купената стока.

Източник: Онлайн магазин - spalnobelio.bg

Последна редакция Четвъртък, 07 Септември 2017 11:30
blog comments powered by Disqus

miniland

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини