Петък, 28 Юли 2017 10:21

Текстилна декорация за детски рожден ден


Untitled attachment 00012Текстилна декорация за детски рожден ден е нещо ново, красиво и оригинално като идея. Предимството на всеки един артикул, който е ръчна изработка е в това, че няма аналог. Дали ще се използва самостоятелно или като напълно реализирана идея и композиция, щом е ръчна изработка не може да се повтори на 100% в първоначалния вид.


Текстилната декорация за детски рожден ден е хит сред фотографите и модерните родители, парти агенции и детски центрове за провеждане на рождени дни. Една от причините е, че декорацията от плат има дълъг живот и се характеризира с лесно пране и поддръжка. Обикновено за направата се ползват памучни платове тип Ранфорс, тъй като е с по-здрава текстилната ниша.
И все пак има различни идеи за декориране на детското парти и тържество. Най-често се използват обемни цифри от плат, тъй като излиза най-евтино. Ако обаче родителите искат да имат един незабравим детски празник добавят флагчета и дребни подаръчета за гостите, които са изработени в тон с останалите декоративни акценти. Eто защо, всеки родител за първия рожден ден на своето мъниче иска незабравим празник. Това е и причината повечето фотографи и парти агенции да се обръщат към майсторите и творците на ръчно изработени красоти.
1006-DD-Torta-ot-plat-za-rovden-den-podaraci-varna-za-decaТекстилната декорация за детски рожден ден като напълно завършена ръчно изработена композиция може да включва текстилна торта, обемна цифра от плат, флагчета и други артикули, които решават да добавят парти организаторите или фотографите. Например ако рождения ден на детето се провежда на открито през лятото една оригинална идея е да се направят сладоледи от плат. Ако детското тържество съвпада с Великден към украсата може да има Великденски яйца от плат, зайчета, лалета, кокошчици или петле. Разбира се за рождените дни през декември и зимата като цяло може да се включи някоя друга меденка от плат, бастунче, снежен човек и малко изкуствен сняг.

Предвид бюджета и неговата бърза възвращаемост, всички професионалисти залагат на уникалните снимки, различните фото декори, реклама и повече клиенти. При момиченцата има още едно предимство, че към декорацията за рожден ден може да се добавят диадема за коса, ластик или фиба + малка кукла или играчка от плат в същите цветове. Разбира се, момчетата не трябва да бъдат пренебрегвани, тъй като при тях може да има папионки, вратовръзки или забавни шапки в тон с целия празничен и фото декор.
Да се използва торта от плат на два етажа или друга декорация от плат е добро решение, предвид факта, че лесно се пере и поддържа. Двата тортени блата се отделят един от друг и може да се ползват като малки кръгли възглавнички по време на снимките. Текстилна торта на два етажа за декорация и украса успешно може да се съчетае с цялостната декорация и тема на детското тържество, а блатовете да са декорирани в тон с покривките, салфетките и всички прибори на детското тържество. Всички апликации, панделки и дребни декоративни елементи внасят чар и неповторимост на излъчването, което прави не само агенцията предпочитана, но и фотографа търсен.

Предимство на текстилната торта на два етажа е, че блатовете са подвижни и отделят един от друг. Всяка обемна цифра от плат може да се съчетае цветово и идейно с обемна буква на детето. Флагчетата имат дължина, която лесно може да се скъси като леко се подгънат, а пък закачването е лесно само със завръзване. Съществува още един важен момент, който си е жокер за ползвателите. Ако към един основен елемент се сложат цветя от плат, някаква детска играчка или кукла от плат, цялата декорация може да стане напълно различна и тематична. Когато се добави и останалото оборудване, балони, аксесоари и тоалети празничното детско тържество ще стане още по-неповторимо.

Текстилната декорация за детски рожден ден е приложима за аранжировка на витрини за продажба на торти, сладкарски цехове, сладкарници, пекарни, детски центрове за празнуване на рождени дни, детски кътове, както и декорация за рожден ден в детска градина и ясла.
Текстилна декорация за детски рожден ден е лесна за носене в ръце и може да се мести от едно място на друго. Състава на плата е 100% памук, а пълнежа е от силиконова вата с доказуем произход за качество. Освен това е подходяща за пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса. Можете да комбинирате продукти за декорация, да избирате техники на изработка, да направите свое продуктово решение за украса, интериор, декор и др.

Ако желаете да разгледате повече идеи за декорация от плат, моля посетете нашия Интернет Магазин на адрес: www.decorra.eu

Последна редакция Петък, 28 Юли 2017 11:23
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини