Понеделник, 26 Юни 2017 14:19

Рокконцерт в подкрепа на децата


deca 1Над 2000 лева в подкрепа на Детска къща на фондация „За Нашите Деца" успя да събере RockSchool с концерт под открито небе!
В „Борисовата градина" в София се събраха любители на рок музиката и приятели на фондация „За Нашите деца" и RockSchool. Имаше разнообразни изпълнения от малки и по-големи музиканти-любители.

Присъстващите се насладиха на кавър версии на любими песни на the Clash, Michael Jackson, Steve Vai, Сигнал, Red Hot Chili Peppers, Sublime, Nightwish и the Police. Най-малките музиканти показаха таланта си като свириха на пиано, класическа китара, цигулка и електрическа китара! Част от по-големите ученици на RockSchool пък разтресоха дърветата в парка с по-тежко звучене от репертоара на Pantera, Slipknot, Led Zeppelin и Godsmack! Общо над 40 изпълнителя минаха през сцената по време на рок маратона, който продължи над 4 часа!
Фондация „За Нашите Деца" изрази своята благодарност към всички участници в концерта -  екипа на училището,  талантливите изпълнители и всеотдайната публика, за оказаната подкрепа и съпричастност!

"Щастливи сме, че изкуствоdeca 3то, ентусиазмът и енергията на музиката могат да послужат за това да помагаме на децата в нужда да не попадат в институции, а да получават грижа и любов, в среда възможно най-близка до семейната!"- споделиха от Фондацията.

С дарените средства ще бъдат закупени храна и консумативи за децата в Детска къща. Детска къща е място, където бебета лишени от родителски грижи, могат да получат необходимите грижа и внимание в сигурна, близка до семейната среда. Целта е престоят на децата в къщата да не надвишава 6 месеца, до намирането на трайно решение за бъдещето им – връщане отново у дома, настаняване при близки и роднини, осигуряване на приемно семейство или осиновяване.

Последна редакция Понеделник, 26 Юни 2017 14:40
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини