Четвъртък, 22 Юни 2017 11:01

Фестивал на здравето и спорта


Facebook-Cover-1Това лято ще бъде незабравимо и много цветно! На 30.06 – 02.07.17 ще се проведе второто издание на вълшебното събитие - Здравей – Фестивал на Здравето и Спорта!


Започва на 30.06.17 от 16:00 часа. От 18:00 стартира концертната програма, която ще завърши с едночасово изпълнение на Влади Ампов – Графа. Входът е абсолютно свободен.


Събитието е с идеална цел и идеята му е да популяризира балансирания начин на живот.

На него ще имате възможност да се потопите в една много положителна атмосфера и да се насладите на десетки лекции на различни теми – здраве, енергия, предприемачество, преодоляване на страхове и много други; спортни класове – различни видове йога практики, кангоджъмпс, зумба, табата, каланетика, дишане, народни танци и други; над 60 безплатни работилнички за деца и големи – керамика, рисуване върху стъкло, приготвяне на здравословни десерти, работа с хартия, засаждане, свирене на музикален инструмент и още и още!

Децата ще могат да поиграят и да се забавляват с нашите инструктори по хокей, тенис, лека атлетика, волейбол, щафетни игри, джиуджицу. Ще могат да се включат в интересни игри за търсене на съкровища и извършване на опити!
Всички са поканени да се включат и в две бягания по 5 километра и голяма разходка за родители с техните малчугани, наречена Бебетон!
На фестивала на Здравето и Спорта ще може да посетите стотици изложители, които ще ви предложат здравословна храна, чиста козметика, ръчно изработени бижута и десетки изненади.

А вечерите ще бъдат незабравими – концерт на Графа на 30.06, Джаз вечер на 01.07 и голямо българско хоро на 02.07!
Програмата е огромна и разнообразна и обещава да задоволи всеки вкус. Очакват ви много забавление, настроени, цветни игри и награди!
Отделете си тези два дни и заповядайте на Голямата поляна в Южен Парк.


Всичко за събитието научете тук: zdravei.org/festival-na-zdraveto-2017/

Последна редакция Четвъртък, 22 Юни 2017 11:56
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини