Четвъртък, 25 Май 2017 15:12

1-ви юни с Decorra


Dekora-igri-s-nagradi-namaleniya-niski-ceni-onlain1-2

Да празнуваме заедно деня на детето, 1-ви юни е нашата специална оферта за всички мами и татковци, баба и дядовци, които искат да доставят радост на своите деца с неповторима хендмейд детска играчка, тиха книжка, декорация, кукла или креативна Монтесори игра.

Нашата ексклузивна оферта за 1-ви юни включва изненади и много усмивки за Вас и за Вашите деца, благодарение на ниска цена и удобна доставка до дома.

Всяка наша ръчно изработена играчка е напълно безвредна и безопасна за здравето на Вашите деца. Създадена е с огромно желание, старание и любов от сръчните ръце на майстора, а качеството е на най-високо ниво по оценка на нашите лоялни клиенти от България и чужбина. Стараем се винаги да получавате най-кратките срокове за изработка, най-подходящите опаковки и уникални пожелания за празника когато надписваме Вашите картички към подаръците.

Повече информация и подробности за нашата кампания можете да намерите на: Decorra-Promocii-Igri

Последна редакция Петък, 26 Май 2017 09:36
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини