Петък, 12 Май 2017 14:52

Вълшебни детски хендмейд играчкиDecorra-Handmade-moeto-bebe-i-az

Дни преди 1-ви ЮНИ Ви напомняме, че в магазин www.decorra.eu ще откриете интересни идеи за подарък на Вашите деца.
За 1- ви ЮНИ - празника на всяко бебе и дете, за читателите и почитателите на списание "Моето бебе и аз", решихме да стартираме специална ПРОМО Кампания, чрез която да направим още по- достъпни за покупка нашите ръчно изработени играчки и детски неща, с които да усмихнем и зарадваме още повече деца. Да сбъднем повече детски мечти и да виждаме още повече радост в детските очи.

Водени от желанието и опита си, подкрепени от медиен партньор като списание "Моето бебе и аз" решихме да зараBebeshka-knijka-za-momiche-s-majmunki-interaktivno-kubcheдваме още повече деца като Ви направим ПОДАРЪК - 10 % отстъпка при покупка на детски артикули от нашата колекция Decorra Kids - http://decorra.eu/Za-Deteto. За целта трябва да използвате специален код за отстъпка, който е 18-0701. Кодът за намаление важи многократно за всички детски артикули поръчани онлай до края на 2017 г.
Всяка наша хендмейд играчка е една единствена, неповторима и към нея ще добавим специална изненада - списък с идеи за игри.

Decorra-Handmade-igrahka-Mecho-ruchna-izrabotkaПри нас ще намерите разнообразни модели и размери мека кукла от плат с аксесоари и сменящи се дрехи, игрова картина тип единична страничка от тиха книжка с опция за писане с тебешир, магическа къщичка с кукличка за игра, меки играчки от плат, бейби комфорт артикули за разходка или у дома, както и интересна детска декорация, картички и сувенири за момичета, и за момчета.
Гарантираме Ви, че качеството и материалите са винаги с приоритет №1, и че ще имате най-кратките срокове за изработка на продуктите с възможност за повторна изработка.
Всяка поръчка над 100 лв. е с подарък безплатна доставка + Декорска опаковка.
ОЧАКВАМЕ ВИ!
Още интересни развиващи и увлекателни игри можете да намерите тук:
http://decorra.eu/Za-Deteto/Kreativni-Igri

Последна редакция Четвъртък, 25 Май 2017 15:12
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини