earlybaby

Понеделник, 13 Февруари 2017 10:09

Експертът в грижата за бебешката кожа


COCCINELLEОт момента, в който бебето се появи на бял свят, се превръщаме в майки-орлици, бдящи над него – дали не му е прекалено топло, или пък студено, каква храна да се подбере, правилните подходи за развитието му... Що се отнася до деликатна му кожа - готови сме на всичко, за да я предпазим! Кожата е незряла и изключително и уязвима, поне до 3 годишна възраст: тя е по-фина и, следователно, по-пропусклива; значително суха, чувствителна към UV лъчи.

Важен е изборът за грижа за малките съкровища- продуктите да са адаптирани, нежни и с много добра поносимост. Здравните специалисти съветват да се доверим на доказани марки, с оглед безопасност при употреба - избягване на риск от раздразнение и реакции на чувствителност.

Родителите, доверили се на серията Primalba на марката A-DERMA, след препоръката на фармацевт и/или дерматолог, са категорични, че не биха я заменили с никоя друга!

Серията Primalba bébé е създадена съобразно стриктна Харта за дермо-педиатрична безопасност A-Derma:
• Уникална растителна активна съставка със 100% натурален произход: Кълнове от Oвес Rhealba®. Те са изключително богати на активни молекули за защита на кожата на бебето. Добити чрез Биологично земеделие, тяхното култивиране се осъществява без пестициди, без фунгициди и без ГМО.
• Хипоалергенни продукти, тествани под педиатричен контрол.
• Продукти без алкохол, без етерични масла, без оцветители и без парабени.

024885 Ambiance Produits Primalba actuel

Нежният почистващ гел Primalba за коса и тяло има мека пенеща се текстура и нежен аромат, който превръща банята в миг на взаимно удоволствие. Удобният флакон-помпа позволява да вземете от продукта с една ръка, докато с другата придържате бебето.
Нежното почистващо мляко и Нежната почистваща вода са идеално решение за хигиена без изплакване, когато сте на разходка или на път.
Трик: С помощта на памучен тампон, нанесете от продукта върху замърсеното място и нежно почистете бебето (подходящ за седалище, тяло и лице).

Нежният крем Cocon Primalba деликатно хидратира и успокоява кожата. Включеният липиден комплекс, с натурален произход, подсилва нейната естествена защита. Парфюмираната копринена текстура го прави подходящ и за масаж - безценен споделен момент между Вас и Вашето бебе.

При всяка смяна на пелените препоръчваме специално създаденият Крем Primalba, който успокоява и защитава от раздразнения по кожата на седалището на бебето.
Нежните текстури на продуктите Primalba са ежедневна милувка за фината и деликатна кожа на бебето, създадени специално за удоволствие на най-малките и техните майки.

logo pack primalba fr Q

Може да се запознаете се с марката на aderma.bg, както и да станете нейн почитател на www.facebook.com/adermabg.

Последна редакция Четвъртък, 16 Февруари 2017 16:11
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини