earlybaby

Понеделник, 22 Юни 2015 10:56

Ким с главна роля


Mother BabyНе става въпрос нито за Ким Кардашиян. Нито за Ким Бейсинджър. Нашият ким е добрият герой от филма, наречен Бебешки колики. Който го е гледал в пълнометражната му версия, знае, че това е истинска семейна драма, която продължава по цели нощи, месеци наред, и на нея плачат и малки, и големи. Бебо, защото го боли, и мама, защото не знае как да му помогне. Но съществува и една друга версия, режисирана от най-новия продукт на пазара в борбата с коликите - Colic Stop.

Тази версия продължава за кратко или поне, докато не се намеси Carvi. Carum Carvi, по-познат като Ким. Кимът (Carum Carvi) е растение, разпространено в Европа, Северна Азия и Северна Америка. Етеричното масло от плода на ким традиционно се използва като средство за подпомагане на нормалното храносмилане.В нашия късометражен филм с щастлив край, киColicStop 3Dм е естественият враг на неприятните колики. Той освобождава малкото човече от болката в стомаха, като благоприятно подпомага храносмилателните функции на стомашно-чревния тракт, съдейства за облекчаване на подуването в стомаха и спомага отвеждането на излишните газове. Под вещата режисура на Colic Stop, разбира се. А Colic Stop e продукт изцяло на растителна основа и за разлика от свои колеги, не съдържа захар и изкуствени оцветители, а капкомерът го прави лесен за употреба и дозировка.
И ето че бебешките колики вече не са драма. Всичко е добре, когато коликите спрат, защото малки и големи могат да поспят.

Последна редакция Вторник, 23 Юни 2015 10:28
blog comments powered by Disqus

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини