earlybaby

Понеделник, 20 Април 2015 10:26

Как се става Човек


Key visualДа се родиш е необходимо, но не достатъчно условие. След това започва трудното. Защото порастването за никого не е лесна работа. Дори да е единствената, която имаш в момента. На мама работата й е да бъде мама, но това е свързано освен с радости, и с много грижи – гушкане, хранене, повиване, къпане, пране, гладене, мислене за какво ли не – от времето навън в момента до това кои ще бъдат най-добрите училища в радиус от 5 км след 7 години.

Baby Guard D3 - pack 3DНо и бебо си има работа. Е, какво пък толкова - ще си каже някой, работа му е само да расте. Да расте, ама как се расте? Когато вече си голям, изглежда лесно, но като си малък, има толкова много неща, които трябва да научиш и да направиш за пръв път. Първото вдигане на главата, първото обръщане по корем, първото изправяне, първото сядане на дупе, първата крачка. Да не говорим за това кое какво е, за какво служи и за какво не, как се използва и какви са последствията. Не е лесно бебчо да се справи с всичко това. За да има бърз ум и здрави кости, се нуждае от верен помощник. Baby Guard е хранителна добавка във вариант Baby Guard D3 (витамин D3) и Baby Guard DHA (Омега-3 + витамин D3). Витамин D3 - витаминът на слънцето - помага на бебешкия организъм при растежа и развитието на костите, за да му осигури стабилността да се изправи, да изучи и да открие света наоколо.
Baby Guard DHA   3D packОт друга страна, Омега-3 (DHA) киселините се грижат за нормалната функция на мозъка и зрението на малкото човече. Те са основен компонент на централната нервна система и присъстват във всички тъкани. Омега-3 съставя 20% от ретината и през първите три години - 60% от мозъчната кора, но не се произвежда от човешкия организъм. Затова е важно да се приема редовно от външни източници. Продуктите Baby Guard се предлагат в изключително лесна за употреба и дозиране иновативна "twist-off" капсула. За да могат да се приемат и от деца с хранителни алергии, са суспендирани с маслиново масло. Употребата на Baby Guard може да започне още 24 часа след раждането. Защото порастването освен трудна, е и много отговорна работа.

Ето така, мили майки и деца, се става Човек.

Допълнителна информация ще откриете на evitalpharma.bg

Последна редакция Вторник, 21 Април 2015 09:54
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини