earlybaby

Понеделник, 11 Февруари 2013 11:15

6 съвета за приятна зимна разходка


6_suveta_za_priyatna_zimna_razhodka1. Преди да излезете на разходка на открито уверете се, че детето се чувства уютно и затоплено. Повечето колички разполагат със специални зимни чувалчета, които ще го предпазят от неблагоприятните атмосферни условия.

2. Дрехите трябва да бъдат топли, но не тежки, свободни, но не прекалено, да съответстват на размера на детето и да са от естествени материи. Избирайте дрехи с удобни закопчалки, за да ви е по-лесно при обличане и събличане.

3. Не забравяйте за шапката, шала, ръкавичките, както и топлите обувки, особено ако детето не е облечено с космонавтче.

4. Ако извеждате бебето с кенгуру или в портбебе, имайте предвид, че в него то е изложено на по-голяма опасност от охлаждане.

5. Когато се сблъсквате с различни температурни условия – от студа на улицата преминавате към жегата в мола, например, непременно проверявайте как това се отразява на детето ви, за да избегнете нежелано изпотяване.

6. Преди да излезете навън, задължително намажете кожата на лицето на вашето дете със специален защитен крем, за да я предпазите от вредното влияние на студа и вятъра. Слагайте често балсам за устни, за да избегнете напукване.

 

 

Последна редакция Сряда, 06 Март 2013 13:24
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини