earlybaby

Сряда, 27 Юни 2012 10:57

Основни правила на плажа


osnovni_pravila_na_plaja- Не оставяйте детето без надзор, независимо колко добре може да плува или си играе в плиткото. За разлика от басейна, условията на морето са различни във всеки един момент.

- Ако сте предпочели басейн - уверете се, че детето ви носи гуменки или други обувки, докато тича около басейна, защото може да е хлъзгаво или прекалено горещо за боси крака. Не позволявайте на децата да се блъскат, тичат или играят агресивни игри около басейна.

- Не позволявайте на детето да използва надуваеми играчки във водата, ако то не може да плува добре. Те могат неочаквано да се изплъзнат от ръцете му или да изпуснат въздух и детето да загуби равновесие.

- Осигурете на детето си пояс за кръста и ръцете.

 

 

Последна редакция Вторник, 10 Юли 2012 10:49
blog comments powered by Disqus

miniland

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини