Грижи за бебето

griji_za_bebeto

 

Полезна информация и съвети за всичко свързано с отглеждането на бебето.

 

Сряда, 08 Януари 2014 15:19

За здрава бебешка кожа

Pampers pack-galataПелените Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата, съдържат дишащи микропори, спомагащи за достигането на свеж въздух до бебешката кожа, дори когато бебето носи пелени. Това намалява риска от прекомерно хидратиране и кожата се предпазва от раздразнения.

nivea babyПрез тази година NIVEA Baby обогатява своето портфолио с още една серия продукти, предназначени за деликатната бебешка кожа. Продуктите NIVEA Baby Pure & Sensitive са разработени специално за нуждите на бебетата с чувствителна, суха или много суха кожа. Серията NIVEA Baby Pure & Sensitive съдържа четири продукта, разработени в сътрудничество с дерматолози, педиатри и опитни майки.

Петък, 05 Юли 2013 14:42

Слънчева защита

zashtita sun babyБебета под 6-месечна възраст не бива да бъдат излагани на пряка слънчева светлина - кожата им е прекалено нежна и изгарянето почти задължително. Дори и за по-големи деца, слънцезащитния крем не бива да е единствената ви слънчева защита.

Събота, 18 Май 2013 15:43

Любов от пръв поглед

lyubov_ot_pryv_pogledПовечето майки усещат силната връзка с бебето още през първите 72 часа след раждането, но това не означава непременно мигновенна и екзалтирана любов от пръв поглед. Грижата за физическите нужди на новороденото е толкова изтощителна, че е лесно да се забрави за емоционалния живот на бебето и майката.
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Край >>

300x300_9_plus-01

Попитай специалиста

Diana DimitrovaДоц. Диана Димитрова

Доктор по клинична психология, зам. директор на Медицински университет – Варна, акушерка, член на Българската асоциация по семейно планиране и сексуално здраве, основател и директор на „Училище за родители" – Варна, главен редактор на онлайн издание МАМА 112.

 
Вход

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини

 

Бюлетин

Име:
Е-мейл:

Последни теми от форума

Няма мнения