earlybaby

Грижи за бебето

griji_za_bebeto

 

Полезна информация и съвети за всичко свързано с отглеждането на бебето.

 

Понеделник, 17 Октомври 2016 12:15

В търсене на Мери Попинз

a20820bd292fac3a977a1386c86a872eКаквито и да са причините да потърсите детегледачка, вие се нуждаете от отговорен и компетентен човек, на когото можете спокойно да доверите най-скъпото си. А това вече я превръща в член на семейството. Откриването на такъв човек е важно и вълнуващо събитие за родителите. Преди да пристъпите към осъществяването му, е добре да сте сигурни в отговорите на няколко въпроса:

Понеделник, 17 Октомври 2016 12:02

Здравословно, но с мярка

01-things-know-organic-food-shoppingИнтересът към биохраните отдавна не е мода, а следствие от шокиращите разкрития за масовото използване на вредни вещества в основни хранителни продукти. Наред с тази тенденция обаче добиха популярност и режими на хранене, които са далеч от здравословното, когато става дума за деца, а и за възрастни. Как да предпазим децата от атаката на „менделеевата таблица" и да се ориентираме в преситения, но съвсем небезопасен пазар? Какви са истинските биохрани и защо е вредно нетрадиционното хранене?

gluten-celiacВсе по-често се говори за глутена в храните. Специалистите съветват всички, които са предразположени към глутенова ентеропатия, да го изключат напълно от менюто си. Но какво всъщност представлява той и кои са щетите, които може да нанесе на тялото и цялостното здравословно състояние на организма?

Сряда, 21 Септември 2016 13:51

Особености на детската кухня

downloadbfКраят на първата година обикновено е времето, в което детето е извървяло пътя на захранването, запознато е с всички нови вкусове и консистенции, които все повече го доближават към придобиването на пълноправно членство на семейната трапеза. Остава да извърви още един малък преход и това е периодът на детската кухня.

Предимствата
Храната, която предлагат детските кухни, отговаря на всички изисквания за здравословност, качество и полезност. Детските кухни покриват стандарти, които са обозначени в нормативни документи на Министерството на здравеопазването, Министерството на земеделието, както и европейските регламенти.

baby-toe-walking-blogЕдни от показателните маркери за нормално детско развитие са достигнатите умения за седеж, лазене и ходене. Те дават различна перспектива към заобикалящата среда и са неизменна част от двигателната активност на всички бебета на точно определена възраст в различни точки на света, като не са обусловени от расови, културни и социални различия.

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Picture1

bebemania2016

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

300x300_9_plus-01

Попитай специалиста

Doktor Д-р Георги Илиев


Управител е на Гинекологичен център „София" и изпълнителен директор на MЦ „София" АД. Специализира акушерство и гинекология във Франция. Член е на Българското дружество по акушерство и гинекология и Асоциацията по репродуктивно здраве. Преглежда пациентите си с компетентността, търпението и отзивчивостта, с които консултира и нашите статии.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини