earlybaby

Понеделник, 11 Април 2016 12:29

Най-важното е бебето ми да е здраво!


Femibion 1 NEWСъс сигурност вече сте мислили за това. Като бъдеща майка най-важното нещо, което бихте пожелали на бебето си да е здраво и щастливо. Ние имаме добра новина за Вас - според последните изследвания само около 25% от развитието на вашето бебе са генетично предопределени. Това означава, че с Вашето поведение можете да повлияете положително* на останалите 75%. Това е много добра и окуражаваща новина, нали?


Акушер-гинеколозите препоръчват да се взема фолиева киселина, като част от режима на по-здравословен и балансиран начин на хранене - дори когато не сте бременна, но планирате бебе! Важен е и факта, че много жени не могат да се възползват в пълна степен от фолиевата киселина в храната и организма им не може да я превърне в необходимия Фолат, която единствено форма се усвоява от детския организъм.
Поради това, немската фирма Merck разработва продукта FEMIBION® - единствения достъпен двукомпонентен продукт, който наред с чиста фолиева киселина съдържа и активен Фолат, патентован като Metafolin®. Висококачественият Metafolin® е наличен в организма на бременната, без преди това да се преработва в организма, и прави възможно всички бъдещи майки, независимо от техния метаболизъм, да имат достатъчно Фолат в кръвта. Благодарение и на останалите важни съставки, които се съдържат в FEMIBION®, Вие като бъдеща майка и Вашето бебе сте осигурена по време на цялата бременност – от нейното планиране до края на лактацията.
FEMIBION® е най-препоръчваният продукт от Акушергинеколозите в ЕС!

* Положително върху бременността влияят факторите на здравословния начин на живот, например: пълноценно хранене; движение; избягване на стреса; достатъчно сън.

Своевременен прием на фолиева киселина и Metafolin® - за здраво бебе.

Последна редакция Понеделник, 11 Април 2016 12:34
blog comments powered by Disqus

miniland

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини