earlybaby

Сряда, 27 Юни 2012 09:07

Бански през бременността


banski_bremennostПлуването е едно най-приятните занимания през бременността, особено когато навън е лято. Не се отказвайте от удоволствията, само защото тялото ви е понаедряло. Бременна и с бански – това не трябва да ви плаши. В наши дни лесно може да откриете бански костюм за бременни, съобразен както с вашето състояние, така и с последните модни тенденции.

Банските от две части тип „Бикини” са много практични, тъй като могат да се използват през цялата бременност. Те се особено подходящи за майки, които не се притесняват да покажат нарастващото си коремче. Ако имате голям бюст е препоръчително да изберете модел с презрамки на горната част, за да имате по-голяма опора. В случай, че предпочитате модели от две части, но не се чувствате комфортно, когато коремчето ви е на показ, то тогава най-подходящият бански за вас е тип „Танкини”. Танкините са бански от две части, при които горнището покрива част или изцяло корема. Целите бански осигуряват опора както на бюста така и на корема. Ако сте спортна натура това е правилният избор за вас.
Когато си купувате бански костюм обърнете внимание на материята, която трябва да ви осигури максимално удобство. Имайте в предвид, че тялото ви по време на бременността ще се променя, затова избирайте модели, чийто презрамки могат да се регулират, а ако се спрете на цял бански отложете покупката му за последния момент, за да може да изберете правилния размер.
Допълнителни детайли като бродерии, щампи и малки украшения са лесен начин да отклоните вниманието от корема си. Разнообразието на модели е голямо, остава само да откриете този, в които се чувствате ослепителна.

 

 

Последна редакция Сряда, 24 Октомври 2012 13:30
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини