earlybaby

Бъдещи майки

budesti_majki

Информация за всичко, което вълнува бъдещите майки, отговорите на най-често задаваните въпроси и любопитни факти за най-прекрасния период от живота на всяка жена.

Понеделник, 28 Август 2017 12:18

Храни се, мислейки за двама

nutrient-food-for-pregnant-womanЗа всички е ясно, че през бременността организмът на майката снабдява плода с всички необходими хранителни вещества и се подготвя за кърменето. Това се отнася особено за втория триместър, Но въпреки нарастващите нужди на организма, това не означава да се храните за двама.

Photo 6-28-17 9 52 26 AMЧесто чуваме изрази като "Така е с момчета!", "Аз съм мъжка майка и съм видяла какво ли не..." и прочие изявления, които обикновено се казват покрай някаква ситуация, свързана с бутната маса, чукане по прозорец с чугунен тиган, обръщане на бутилки с вода в леглото в 5 сутринта и прочие НЕЩА, които майките на момчета – щат не щат, изживяват паралелно с децата си.
За тези от вас, които чакат дете с XY-хромозоми и въобще не знаят какво им готви бъдещето, решихме да обобщим как изглежда мъжкият свят на една майка на момчета.

Понеделник, 17 Юли 2017 12:31

Бременна булка

brideВ наши дни булка с добре оформен корем, повдигащ изящната рокля, съвсем не е рядко явление и за щастие отдавна не се приема от обществото така, както по времето на родителите ни. Днес и млади, и възрастни с радост окуражават сватбата на вече очакващи да станат родители двойки.

Защо бременните булки се срещат все по-често? Най-логичният и очевиден отговор е тенденцията за избягване на окончателно обвързване при младите хора - склонността към брак е все по-малка и като че ли само бременността може да предизвика сключването му.

bremennost

Като жена, минала през трепетния период на бременността съвсем скоро, а и любител на модата, проблемите около облеклото на променящото се тяло през тези девет месеца са ми много пресни.

Петък, 03 Февруари 2017 13:35

Наръчник по суеверия за бременни

Photo 12-23-16 11 59 43 AMИ така, вече сте видели двете чертички на теста или пък, ако сте почитатели на традиционните методи, сте се сдобили с малка, клета жаба*, вкарали сте я против волята ѝ в банята, опикали сте я от глава до пети, изчакали сте до сутринта, установили сте, че вследствие на опикаването е снесла яйца, и така сте разбрали, че след 9 месеца и вие ще я последвате в този свещен акт – снасянето.

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини