Понеделник, 29 Май 2017 15:04

Мода и красота в периода на бременността


bremennost

Като жена, минала през трепетния период на бременността съвсем скоро, а и любител на модата, проблемите около облеклото на променящото се тяло през тези девет месеца са ми много пресни.

Предполагам, че повечето ще се съгласят с мен, че само за няколко месеца няма смисъл да добавяме много нови дрехи към гардероба си. Разглеждайки това, което вече имаме, навярно ще открием доста неща, които ще ни свършат работа. Но ето го и проблемът - „ще ни свършат работа"...
...Трябва ли да се разделяме с личния си стил през бременността?
За да запазим максимално начина си на обличане, какъвто е бил и преди да забременеем, да се чувстваме добре, привлекателни, елегантни и модерни, има няколко трика, които да използваме.
1. Еластични дрехи. Това е най-смелият, младежки и тренди стил. Прегледайте гардероба си за клинове, ластични поли и рокли, блузи. Този тип дрехи са комфортни, но и подчертават извивките ни. Ако това е вашият стил, не се притеснявайте да продължите да му се радвате. Прилепналите ластични рокли по тялото са изключително модерни при бъдещите майки. А клин в комбинация с дълга блуза/туника е също любима визия - от небрежно облекло с всекидневна тениска може да се промени напълно с един по-елегантен топ с пайети за празнична вечеря.bremennost-0

2. Разкроени рокли. Дамите, които обичат изящните разкроени рокли и женствения стил на обличане, със сигурност ще открият на закачалките поне една рокля с висока талия под бюста, която да пада свободно надолу. Ако роклята се разкроява непосредствено от края на презрамките, подчертайте извивките си, като си сложите колан в началото на коремчето. Този тип облекло е по-класическо и традиционно за бременността.

3. Костюми. За бизнесдамите е най-трудно да не се откажат от този стил на обличане, но не е невъзможно. Елегантният панталон с ръб и полата тип молив трябва да се заменят с ластични пола и клин. Отново могат да разчитат на елегантно сако, малко шалче на врата и голяма дамска чанта, типична за този стил. А ако обувките с ток са вече неудобни, те спокойно могат да преминат в мокасини или нежни балеринки.
Лора Вълчева
Empurple.eu

Последна редакция Понеделник, 28 Август 2017 11:00
blog comments powered by Disqus

3

baner 300x300px

baner 300 300

MN

banner-moeto-bebe-opt

single parent200

300x300_9_plus-01

1-bebeta

fitpersona

Kuhni Bulgarche New logo final

Попитай специалиста

Ugrinova-homeopatia Д-р Зорка Угринова

Лекар хомеопат
www.phytolek.com

Член на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия. Тя е и медицински консултант на преводни книги и учебници по хомеопатия и автор на редица научно-популярни статии. В своята лечебна практика д-р Угринова прилага и фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пазaрувайте лесно онлайн

9plus_logo-01

Магазини